AZ ÓZONOS SZAGMENTESÍTÉSSEL KINYÍRJUK AZ ÁPORODOTT CIGISZAGOK OKOZÓ FENOL GÁZOKAT.

A fullasztó, bőröd alá hatoló, áporodott, szemedet kicsípő cigiszag úgy tűnhet el a lakásból, hogy azért a legtöbb amit tenned kell, hogy biztosítsd az ózonos fertőtlenítő kollégánknak a bejutást a lakásba.

A cigiszag el fog tűnni, bármely hihetetlennek is tűnik. Nemcsak elfedi azokat, mint egy légfrissítő. Ha egyáltalán az el tudja fedni. Nincs rosszabb, mikor egy elviselhetetlen dohányszag, és egy légfrissítő keveredik. A kettőből a legtöbb esetben valami sokkal rosszabb szokott születni.

Az ózonos szagmentesítés lebontja a cigiszagért felelős fenol gázokat, és gyökerestől szünteti meg a rossz szagokat. Ráadásul további 274 szagtól, baktériumtól, és vírustól óv meg egyidejűleg.

ÁRAK SZAGMENTESÍTÉSRE

Autó szagmentesítése helyszínen (15 - 30 perc) 9900 Ft
Lakás, ház szagmentesítése 39 m2-ig 19900 Ft
Lakás, ház szagmentesítése 40 - 69 m2-ig 24900 Ft
Lakás, ház szagmentesítése 70 - 99 m2-ig 29900 Ft
Lakás, ház szagmentesítése 100 - 149 m2-ig 35900 Ft

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Mi a pontos, és színvonalas kiszolgálásban hiszünk. Egy cigiszagmentes lakásig el lehet jutni egy rögös huzavona után is, vagy egy olyan úton, amit mi kínálunk. Jó ügyfélszolgálattal, kedves kollégákkal, képzett szakemberekkel, odafigyelő munkával. Minket akkor válassz, ha neked nem mindegy, hogy a cigiszagmentes lakásig göröngyös, vagy egyszerű, kényelmes út vezet.

 • Az ózónkezelést képzett egészségügyi fertőtlenítő végzi
 • SMS emlékeztetőt küldünk minden megbeszélt időpontról
 • Nem felejtjük el a rendelésed, mert profi az ügyfélszolgálat
 • Pontosan a megbeszélt időpontban érkezünk, nem egész nap kell ránk várni
 • Otthonodba csak cipővédővel megyünk, értékeidre vigyázunk
 • Minden munkát dokumentálunk
 • Kikérjük a véleményed a munkánkról
 • Online ügyfélkapud is lesz nálunk

GYAKORI KÉRDÉSEK?

 • Mikor tudtok kijönni a cigiszagot megszüntetni?

  Általában 1-3 munkanap alatt tudunk kimenni egy új megrendelésre. Van, hogy gyorsabban is, de ha Budapesten kívülre kell menni, akkor lehet, hogy pár nappal később. De a beosztásunk folyamatosan változik.

 • Hová tudtok kijönni?

  A szagmentesítő szolgáltatásunk Budapesten bárhol elérhető, be annak határától a napi beosztásaink végett csak +15 km-re lévő településekig tudunk elmenni. Egyenlőre távolabb nem.

 • Biztosan megszűnik a cigiszag?

  Az ózónos szagmentesítéssel nem elfedjük, hanem lebontjuk a szagokért felelős fenol gázokat. A szagok megszűnnek, de fontos, hogy az állapotot fenntartsd.

 • KI kell mennem a lakásból?

  Igen. A kezelés ideje alatt senki (beleértve szakemberünket is) nem tartózkodhat a lakásban. A szennyeződés mértékétől, lakás területétől függ, hogy mennyi ideig tart a kezelés, és az ózon egészséges szintre történő “feleződése”. Néhány órával célszerű kalkulálni.

ONLINE RENDELÉS

Rendeld meg szolgáltatásunkat online, telefonálás nélkül

RENDELÉS

KÉRDEZZ SZAKÉRTŐNKTŐL

Hívd ügyfélszolgálatunkat, ha még megválaszolatlan kérdésed lenne.

+3613383737