AZ ÓZONOS SZAGMENTESÍTÉSSEL LEBONTJUK AZ AUTÓBAN A BÜDÖSET OKOZÓ BAKTÉRIUMOKAT, ÉS GÁZOKAT

Először mindenki szkeptikus az ózonos kezeléssel kapcsolatban, de miután visszaülnek a kocsiba mindnek megváltozik a véleménye!

A lehúzott ablak, és az autós illatosító csak szélmalomharcnak tűnik? Úgy érzed, hogy hiába szellőzteted ki a kocsit, a büdös rövid időn belül újratermelődik? Jól látod! A szagot termeli valami a kocsidban. Amíg ezeket nem bontod le, nem szünteted meg, addig a levegőben lévő szag újra fog termelődni. A szag ugyanis csak egy melléktermék.

Ahhoz, hogy az autód, a kamionod, kisbuszod, jachtod, magánrepülőd, monstered szagmentes legyen molekuláris szinten kell velük foglalkozni. Ehhez azonban nem kell mindent cmről cmre átpucolnod. A szagokat okozó molekulákat egy ózonos kezeléssel le lehet bontani nagyon nagy százalékban.

Az ózonos kezelés közel 280 különböző szaghatástól, bacitól, és vírustól tudja megszabadítani a járművedet.

A következő táblázatot hatásvadász céllal tesszük ki. Elnézést. De nem találtunk semmi meggyőzőbbet, mint a konkrét listát, amitől az ózon téged meg tud menteni. Lesznek itt szagok, bacik, vírusok. Ha te nagyon analitikus vagy, akkor örömmel fogod böngészni a táblázatot. Ha neked sok, akkor nyugodtan görgess tovább az árakhoz. Az már egy lényegesen rövidebb táblázat lesz. De nem mondom, hogy vidámabb.

Nikotin Cigaretta füst Füst Ételszag
Dögszag Odaégett étel Ürülék Alkohol
Bomló anyag Izzadás Állatszag Csatornaszag
Benzin Kerozin Éter Metán

ÁRAK SZEGMENTESÍTÉSRE

Autó szagmentesítése helyszínen (15 - 30 perc) 9900 Ft
Lakás, ház szagmentesítése 39 m2-ig 19900 Ft
Lakás, ház szagmentesítése 40 - 69 m2-ig 24900 Ft
Lakás, ház szagmentesítése 70 - 99 m2-ig 29900 Ft
Lakás, ház szagmentesítése 100 - 149 m2-ig 35900 Ft

EZT MIND TARTALMAZZA AZ ÁR:
Teljes terület ózonos szagmentesítése; egészségügyi fertőtlenítő szakember rendelkezésre állása; budapesti kiszállás, és parkolás teljes költségét;  professzionális ügyfélszolgálat; sms emlékeztető; áfa;

SZÜKSÉGES FELTÉTEL:
Az autó szegmentesítéséhez helyszínen áramvételi lehetőséget kell biztosítani maximum 10-20 méter  távolságból.

EZEKBŐL A LÉPÉSEKBŐL ÁLL NÁLUNK EGY SZAGMENTESÍTÉS

Időpontkérés

Első lépésként hívd fel ügyfélszolgálatunkat a 0613383737, vagy a 36209 342 774 számok valamelyikén. A hívásodat saját munkánk pontosságának visszaellenőrzése végett rögzítjük. A telefon átlagos felvételi ideje statisztikáink alapján 10 másodperc 🙂

SMS emlékeztető

A rohanó hétköznapokban könnyű megfeledkezni, hogy ki kivel mikorra mit beszélt meg. Előző nap smsben fogunk emlékeztetni az időpontról.

Ózonos kezelés

Az ügyfélszolgálattal leegyeztetett időpontban fogunk érkezni. Oda megyünk, ahol leparkolsz a kocsiddal. Nem neked kell eljönnöd hozzánk, hanem a várost járó fertőtlenítő szakembereink közül egyik fog téged felkeresni. Akár a munkahelyed elé is kihívhatsz minket, ha napközben ott áll az autó.

Dokumentálás

Cégünk minden esetben az adott munkáról kiállítja a munkavégzést igazoló dokumentációkat, és egy átnyújt egy Általános Szerződést. A számlát elektronikus úton kapod meg, de kérlek  ÁFÁS számla igényed előre jelezd, mert az ügyfélszolgálatnak kell rögzítenie a számlázási adatokat.

Köszönő SMS

A véleményed nélkül nem zárulhat a munka. A munka végeztével a nap végén valamikor kapni fogsz tőlünk egy sms-t, ahol értékelheted majd a munkánkat. Ezekből a visszajelzésekből látjuk mi is, hogy mennyire dolgozunk jól, esetleg hol hibázunk. A statisztikánk alapján (közel 1000 visszajelzést nézve) az átlagunk 9,8/10.

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

Mivel nem mi találtuk ki az ózonos szagmentesítést, és a munka nagyrészét egy gép végzi, így nem szeretnénk a fellegekbe emelni azt, hogy miért jobb a mi ózonunk, mint másé, mert ez nem lenne igaz. Az ózón, az ózon! Azt viszont tudjuk, hogy a mi kiszolgálásunk nagyon színvonalas.

 • Az ózónkezelést képzett egészségügyi fertőtlenítő végzi
 • SMS emlékeztetőt küldünk minden megbeszélt időpontról
 • Nem felejtjük el a rendelésed, mert profi az ügyfélszolgálat
 • Pontosan a megbeszélt időpontban érkezünk, nem egész nap kell ránk várni
 • Otthonodba csak cipővédővel megyünk, értékeidre vigyázunk
 • Minden munkát dokumentálunk
 • Kikérjük a véleményed a munkánkról
 • Online ügyfélkapud is lesz nálunk

GYAKORI KÉRDÉSEK

 • Hol érhető el a szagmentesítés?

  A szagmentesítő szolgáltatásunk jelenleg csak Budapesten, és annak szűk vonzáskörzetében érhető el (+15 km)

 • Mennyi időn belül tudtok kijönni?

  Arra törekszünk, hogy 1-2 munkanapnál többet ne kelljen ránk várnod. Nagyon sűrű időszakban lehet, hogy ez 3-4 napig is kitolódik, de szerencsére jól lefedjük a várost, és sok fertőtlenítő szakemberünk van.

 • Mennyi ideig tart a kezelés?

  A kezelés az ingatlan méretétől, és a szennyeződés mértékétől függ. Egy kis garzon 30 perc, egy közepes lakás 60-90 perc, egy nagyobb méretű lakás 90-120 perc alatt kezelhető. Ez az idő ugyanakkor szabadon kihasználható, mert nem kell a helyszínen tartózkodnod. Elugorhatsz bevásárolni. Mi is a lakáson kívül várakozunk.

 • Károsítja az ózon a berendezéseket?

  Nem, sem műszaki cikket, sem bútort, sem szövetet, textilt nem károsít. A háziállatokat ugyanakkor el kell vinni a lakásból.

 • Meddig marad szagmentes?

  Csak tőled függ. A szagot lebontjuk mindenhonnan, de a szag forrásának megszüntetése a te feladatod lesz. Addig nem lesz cigiszag, míg nem gyújtasz rá. Addig nem lesz égett szag, amíg nem kozmálod durván oda a húst.

TÖBB SZÁZ ÜGYFELÜNK ÉRTÉKELTE (EDDIG) NYILVÁNOSAN 5 CSILLAGOSRA A MUNKÁNKAT

Nagyon odafigyelünk a kiszolgálás minőségére. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 200 ügyfelünktől kaptunk 5*-os értékelést a Google Cégemben nyilvánosan, ami egyébként csak töredéke a belső (nem privát) véleményeknek. Itt csak néhányat osztanánk meg a nyilvános értékelések közül.

 • Bárcsak minden cég ilyen korrekt és profi lenne! Szerencsére nem volt szükség beavatkozásra, de így is tökéletes szolgáltatást nyújtottak. Mind a diszpécser, mind a kiérkező kolléga kedves, udvarias és segítőkész volt még úgy is hogy az utolsó pillanatokban változtattam a kért szolgáltatáson! Köszönjük szépen!

  Mihalik László
 • Gyors, pontos kiszállás, teljes körű tájékoztatás, a weblapon feltüntett árat fizettük, nem volt váratlan költség, pedig sokkal alaposabb volt a szakember, mint azt vártuk.

  Sáfrány Adrienn
 • Minden úgy ment, ahogy kell... Kedves, segítőkész ügyfélszolgálat, Készséges munkatárs. Hatékony munkavégzés. Köszönjük!

  Szöllősi Katalin
 • Profi hozzáállás, pontos érkezés, gondos munkavégzés, rendkívül kedves munkatárs, ráadásul garanciavállalással! Csak ajánlani tudom az Abatoxot!

  Flaskár Lívia

ONLINE RENDELÉS

Rendeld meg szolgáltatásunkat online, telefonálás nélkül

RENDELÉS

KÉRDEZZ SZAKÉRTŐNKTŐL

Hívd ügyfélszolgálatunkat, ha még megválaszolatlan kérdésed lenne.

+3613383737